19 juni 2021

Stel dat Eta Carinae ontploft…

Impressie van een nabije supernovaDeze

Comments

  1. Piet Heyn zegt

    Eta Carina will be the most important reason for the happening of 2012. The shock wave will alter our grafivity field, and change our polarity. This will open open up a new dimension in our multi-dimensional universe. The shock wave will reach us at exactly the 21 December 2012, and will coincide with the profety of the Maya's. In fact, the most cosmic extinctions will coincide within a change of our gravity field. This within a cycle of 12.600 or 25.000 years. Then there's an aligment with other galaxy's or other heveanly body's, which will subside in a change of gravity, or polarity. In this case we will experience a change of our whole fysical experience on this earth…

  2. And where/when did you receive this wisdom?

  3. Piet Heyn zegt

    Goof, ben jij het ( Adrianus V ) ? Ik ben Corné, ken je me nog van het JWG-kamp te Lunteren ( 1977 ) ? Ik vind het machtig interessant wat je blogt…

  4. Piet, ik moet je teleurstellen. Ik ben niet Goof. Ik – Arie Nouwen – ben wel ooit lid geweest van de JWG, in de tijd dat Bert van Sprang daar toen nog de scepter zwaaide. Ja, dat was wel ongeveer rond 1977, dus we praten wel over dezelfde tijd. Nee, met een JWG-kamp heb ik nooit meegedaan. Wel met de internationale kampen in Havelte, twee keer.

  5. Piet Heyn zegt

    Ja, Bert van Sprang, die heeft ooit ( in 1978 ) nog een telescoop voor me gebouwd.

  6. Piet Heyn zegt

    Dat meen je niet. Werkelijk ? Dat zou kunnen, ik heb niets meer van hem vernomen sedertdien. Goh, dat is niet fijn.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: