21 september 2018

En nog wat winnaars

De Negen leerlingen van het IJsselcollege in Capelle a/d IJsselIn navolging van m’n eerdere bericht over de winnaar van de allereerste Nederlandse sterrenkunde Olympiade nog een bericht over andere winnaars. Negen leerlingen van het IJsselcollege in Capelle a/d IJssel hebben namelijk een paraboolvlucht in een onderzoeksvliegtuig van de TU Delft gewonnen doordat ze de beste waren in de zogenaamde Cansatcompetitie. Die wedstrijd is onlangs gehouden en daarbij hebben zes teams van Nederlandse scholieren

Reacties

  1. paula zegt:

    Congratulations!!!!Everybody!!!!

    Paula

    (jullie kennen me niet hoor,maar dat maakt niet uit toch?)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.