4 juli 2020

Krijgen we een superstorm eind november?

Komt er eind november een superstorm over Nederland?Vanmorgen zat ik in de trein te luisteren naar radio 538 (Q-Music heb ik in de ban gedaan 🙂 ) en daar had Edwin Evers Piet Paulusma, de bekende weerman, aan de lijn. Die had op z’n weblog geschreven dat er volgens een Engelse meteoroloog een superstorm aan zit te komen! Ik heb het even opgezocht op Paulusma (Oet mor’n) z’n weblog en inderdaad: De Engelse weerkundige Piers Corbijn ((Familie van Anton Corbijn, de popfotograaf? Ik

Comments

 1. jan slecht nieuws be zegt

  ik heb een berekinig gedaan maar de afsluitdijk die bestaat straks niet meer we krijgen last van tornadows en dat is geen grap let goed op
  nederland staat straks een stuk onder water de afsluitdijk die breekt door in 2 stukken of ze moeten de sluisbeuren hellemaal open laaten dan kom het nog wel goed

 2. jan slecht nieuws be zegt

  ik heb een berekinig gedaan maar de afsluitdijk die bestaat straks niet meer we krijgen last van tornadows en dat is geen grap let goed op
  nederland staat straks een stuk onder water de afsluitdijk die breekt door in 2 stukken of ze moeten de sluisbeuren hellemaal open laaten dan kom het nog wel goed

 3. En Jan, laat die berekening es zien! Ik ben benieuwd hoe je dat doorgerekend hebt.

 4. jan slecht nieuws be zegt

  als je het leest en hoe je het kan meeten is op weer sataliet scherm vam 1 minuten ze moeten de afsluit duik de sluizen open gooien ander komt jet niet goed de zee spiegel stijgt met 4 meter van 24 tot 28 met de super storm ik ben steets op zee aan het vissen maar als wij op zee ziten zachen wij al te tornado en de oog er boofen en we zij terug gegaan naar nederland we waaren voor bij londen en de zee was heel zwaar en niet leuk we hebben er 16 tornadows gezien en die waaren nog aan het grooien ik geloof dat het nederland op de vaste land komt dan woord die nog grooter ik geloof dat er een f3 of een f 4 er uit zal kommen we zullen het wel zien wat er van komt ik zit toch boven de zee spiegel maar mijn huis is van hout en dat komt niet goed geloof ik ik weet het niet ik ben nog 2 daagen terug van zee

 5. jan slecht nieuws be zegt

  als je het leest en hoe je het kan meeten is op weer sataliet scherm vam 1 minuten ze moeten de afsluit duik de sluizen open gooien ander komt jet niet goed de zee spiegel stijgt met 4 meter van 24 tot 28 met de super storm ik ben steets op zee aan het vissen maar als wij op zee ziten zachen wij al te tornado en de oog er boofen en we zij terug gegaan naar nederland we waaren voor bij londen en de zee was heel zwaar en niet leuk we hebben er 16 tornadows gezien en die waaren nog aan het grooien ik geloof dat het nederland op de vaste land komt dan woord die nog grooter ik geloof dat er een f3 of een f 4 er uit zal kommen we zullen het wel zien wat er van komt ik zit toch boven de zee spiegel maar mijn huis is van hout en dat komt niet goed geloof ik ik weet het niet ik ben nog 2 daagen terug van zee

 6. Woon jij ergens op één van de waddeneilanden of zo?

 7. jan slecht nieuws berekinig zegt

  nee in denhelder ik ben nu 2 weeken vrij maar dat maak niet uit
  maar het vissen gaat dus niet door we hebben vandaag nieuwes gehoord dat het op zee spookt ik zie wel als we een supper storm krijgen hier ik geloof er nu niks meer van paniek om niks hij raast nu al uit op zee
  en wij krijgen er niks meer van denk ik hoor maar ik heb wel een vijver met kooi karpers er in als de knmi geen weer alarm slaat deze week op het nieuws en als hij wel komt en als ze niks hebben gezegt dan
  is de knmi kan dan de tent skuiten ik heb 16 kooi karpers die kosten nu al 5000 euro per stuk

 8. jan slecht nieuws be zegt

  nee in denhelder ik ben nu 2 weeken vrij maar dat maak niet uit
  maar het vissen gaat dus niet door we hebben vandaag nieuwes gehoord dat het op zee spookt ik zie wel als we een supper storm krijgen hier ik geloof er nu niks meer van paniek om niks hij raast nu al uit op zee
  en wij krijgen er niks meer van denk ik hoor maar ik heb wel een vijver met kooi karpers er in als de knmi geen weer alarm slaat deze week op het nieuws en als hij wel komt en als ze niks hebben gezegt dan
  is de knmi kan dan de tent skuiten ik heb 16 kooi karpers die kosten nu al 5000 euro per stuk

 9. jan slecht nieuws be zegt

  als we last krijgen van tornados ga ik achter de tornados aan ik vind het gewoon mooi zoon slurf naar beneeden ik weet wel wat ik doe ik heb het zo vaak mee gemaakt ook op zee

 10. jan slecht nieuws be zegt

  als we last krijgen van tornados ga ik achter de tornados aan ik vind het gewoon mooi zoon slurf naar beneeden ik weet wel wat ik doe ik heb het zo vaak mee gemaakt ook op zee

 11. ‘t Is niet te hopen dat die Koikarpers van jou met die storm de gracht in verdwijnen. 🙂

 12. jan slecht nieuws berekinig zegt

  kijk maar op http://members.home.nl/tianwa/noni/journaal/weerindexjournaal.html

  heir kijk ik althijd op

 13. jan slecht nieuws be zegt

  kijk maar op http://members.home.nl/tianwa/noni/journaal/weeri

  heir kijk ik althijd op

 14. Ja, zit je hier nou alleen reclame te maken of kan je ook nog wat roepen over de superstorm. Anders haal ik die link weg.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: