4 december 2023

WordPress en basketballers

Wordpress upgrade mislukt

Credit: WordPress.

Even twee dienstmededelingen: ten eerste heb ik gisteravond een eerste poging gedaan WordPress te upgraden (versie 2.33 > 2.5), maar dat was rampspoed. Geen idee waar ’t aan ligt, maar ik kreeg allemaal errors. 🙁 Kortom, terug naar de veilige versie 2.33 en later nog es proberen. Ten tweede dat verhaal van die superbasketballer Shaquille O’Neal die bang zou zijn voor supernovae. Dat was er eentje van de categorie 1-April. Sorry Christophe. 🙂 Het verhaal van Shaq verscheen half februari daadwerkelijk in The Onion, maar dat was gewoon uit de grote duim gezogen.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: