23 februari 2024

Cijfers over 2008

Even wat cijfers over 2008 op een rijtje gezet, vergeleken met 2007:

Aantal 2008 2007
Unieke bezoekers Astroblogs  169.570 68.968
Bezoekjes aan Astroblogs  271.946 108.350
Hoeveelheid bekeken pagina’s  1.506.218 626.458
Hits  6,6 miljoen 3,4 miljoen

Niet slecht, zou ik zo zeggen. 😀

Share

Comments

 1. Adrianus rekent zich rijk, 169.570 bezoekers, waarvan een 20-tal reacties achter laten, 550 even snel wat lezen en 169.000 op zoek waren naar iets anders.

  Overigens vind ik dat de "oudere reacties" link onderaan de pagina handiger zou zijn dan bovenaan.

  • Frans, wil je mij in een winterdepressie hebben of zo? 🙁 Dat zo weinig reageren op m'n astroblogs vind ik ook niet leuk en dat heb ik hier al eerder verklaard. Maar om dan maar direct te zeggen dat de rest van die 169.000 mensen hier per toeval komt is sterk overdreven hoor. De reacties die ik krijg, ook per mail, zijn bijna altijd positief.

 2. ik bedoel "oudere berichten"

 3. O sorry staat er nu ook al, OK

 4. Je verdient beter Adrianus, ik zei gister nog aan blogfotografe Tess van de http://www.tessonome.com/ dat er één blogger was die ik beter vond dan haar.

  Van de andere kant: Tess maakt haar foto's zelf :O)

  Ik twijfel.

 5. Hallo Adrianus,

  Gefeliciteerd met het aantal bezoekers. In mijn kennissenkring zijn er ook steeds meer mensen die op deze site kijken. Ik heb het er wel op feestjes over met bepaalde mensen en op mijn werk. Ik heb nog nooit een reactie van ze op deze site gezien, maar op het werk hoor ik toch wel vaak de opmerkingen of ik een bepaald artikel heb gelezen. Laat je aub geen winterdepressie aanpraten, helemaal nergens voor nodig. Ik zou eerder als ik jou was met je hoofd (terecht) een beetje in de wolken lopen.

  Met vriendelijke groet,

  Rene

  • Hoi Rene,

   Wees niet bang over die depressie hoor. Ik weet dat ik hier niet voor tien mensen zit te schrijven. In feite maakt dat ook niet zo veel uit, want ik doe het omdat ik het leuk vind. En Frans heeft inmiddels ook een stuk positiever gereageerd, dus wat dat betreft geen kwaad woord meer.

   Bedankt voor je reactie hoor! 😀

 6. Hoi Adrianus,

  Graag gedaan, er gaat heel veel tijd zitten in het maken van een blog elke dag (weet ik van mijn broer). Dus af en toe een terecht compliment of opmerking is gewoon op zijn plaats.

  Groetjes

  Rene

Speak Your Mind

*