17 april 2024

Staar Wars – the return of Lord Reetveter

Jullie zullen vast wel eens zo’n Duits gesynchroniseerde James Bond hebben gezien of’een actiefilm met Arnold Schwarzenegger. “Ich komme schnel zurück“, hoor je ’t hem al zeggen? 🙂 Gisteravond vertelde Wim Bijl mij van de video’s van Mastermovies, twee Nederlanders die clips van bekende films ‘nasynchroniseren’. Ahum! Zoals deze van Staar Wars:

😀 Hé Wim, bedankt voor de tip!

Share

Comments

  1. Tjonge….tjonge….tjonge….ha…ha..!!!!

    JB

  2. Mmmmm, ik proef dat jouw favoriet het urinedrinken blijft. 🙂

  3. Yep….nog steeds met vette stip op numero Uno….maar dit "geval" is op zijn eigen duistere manier ook wel erg geinig….zogezegd "Humor" heeft een gelukkig heel breed universeel spectrum!

    Oh…enne…iets heel anders maar de "Snoek" (Citroen DS) van Marcel is vanochtend weer tot leven gewekt…..hmmm, ook een erg leuke auto….twee Eendjes, Berlingootje en dan ook nog een gezellig Snoekje "voor erbij"…..He, waar komt opeens die natte plek toch vandaan…ha…ha..??!

Speak Your Mind

*