24 juni 2024

Druk dagje geweest afgelopen woensdag

Dit zorgde voor een druk dagje

Share

Comments

  1. OK, het is een beetje erg whiskey na de Haggis (jakkes!!)maar zelfs den schrijver dezes heeft vanuit het immer notoir natte en bewolkte( effe weer de vooroordelen oppoken….want toch maar slechts drie uurtjes nattigheid gehad over drie dagen rondhangen aldaar!!)Zuid schotland maar toch maar liefst TWEE perseiden gezien in een half uurtje waarnemen…..oh….en een konijn!

    Wat de "echtheid" van dat konijn betreft ben ik echter weer niet zo zeker omdat ie mij een beetje "roze" leek te zijn…..en dus is het ook goed mogelijk dat mijn allereerste proeve van peperdure ( 5 pond voor minder dan een vingerhoedje, auw!!)echte schotse whiskey toen al een beetje bezig was mijn neuronen te kietelen.

    Nou ja…..twee perseiden in schotland vind ik al een prestatie waarop gedronken zou mogen worden!!

  2. Hé Jan, terug uit Schotland! 🙂 Goh, heb je een (dure) neut whiskey gedronken? Da's echt een unicum. Dan ben ik bang dat je maar één Perseïde zag, in dubbele uitvoering welteverstaan. Ik zag er dinsdagavond vier en woensdagavond twee. Geen meteorenregen dus, hooguit een paar druppeltjes.

Speak Your Mind

*