22 april 2024

Is ‘ie niet prrrrrrrachtig?

Afgelopen zondag, 22 augustus, fotografeerde Dmitry Kostyukov deze Russische Mig-29 straaljager tijdens de MAKS luchtvaartshow, terwijl ‘ie langs de zon scheerde. Is ‘ie niet werkelijk prachtig?

De foto maakt deel uit van een serie van 40 foto’s van The Big Picture, die allen gaan over vliegtuigen. Je moet die serie echt even bekijken, ook al is ’t geen ruimtevaart [1]Hoho Adrianus, wacht eens effe. Eén foto laat het WhiteKnight 2 moederschip “Eve” van Virgin Galactic zien. Da’s het toestel waarmee commerciële ruimtevaart mogelijk wordt! of sterrenkunde. Er zit nog een ander juweeltje tussen van een British Airwaytoestel dat voorbij de maan vliegt. Ik twijfelde even of ik die hier moest plaatsen, maar heb uiteindelijk toch voor die Mig gekozen. Kijk zelf maar wat ik bedoel: The Big Picture.

Voetnoten

Voetnoten
1 Hoho Adrianus, wacht eens effe. Eén foto laat het WhiteKnight 2 moederschip “Eve” van Virgin Galactic zien. Da’s het toestel waarmee commerciële ruimtevaart mogelijk wordt!
Share

Comments

  1. heel fraai al die mooie vliegtuigplaatjes….zij het afgezien van die B17 vliegend Fort, wat weing klassiek spul…maar toch, erg aardig ..

    Vliegtuigen vind ik leuke dingen!!

    Was niet voor niets ooit eens lang geleden heel serieus bezig mijn vliegbrevet te halen…..theorie plus vliegkeuring op soesterberg (met die hele mooie tandarts-assistente, zucht…)heb ik dus op zak!!…maar ja, leren vliegen heeft helaas een beetje te veel niets te maken met kennis ende kunde, maar vooral veel meer met een hele dikke schier onuitputtelijke bankrekening!

    Ofwel….financieel gecrashed!

    Dan maar lekker betaalbaar "laag vliegen in een Lelijke Eend"!

Speak Your Mind

*