15 juli 2024

Goldschmidt, Barrow en Bond

Klinkt als de nieuwste Bondfilm, nietwaar? Het was gisteren zowaar even heel redelijk helder en de Maan stond er zo mooi bij dat ik de verleiding niet heb kunnen weerstaan om daar effe een zomaar een aardig plaatje van te schieten……………….. enne….. als we dan niet meer via de buitenbocht (!!), middels de NASA, naar Maan gaan dan moet het maar weer ouderwets via de binnenbocht (!!) met een kleine amateurkijker gewapend met een webcam. Op dit “zomaar een plaatje” zien we de ringvlaktes Goldschmidt, Barrow, Bond aan de rand van mare Frigoris……en let eens op die typische oranjekleurige immerwisselende ijzige details van 10 kilometer en kleiner……….Deze typische Maanformaties hebben overigens nog geen naam…Ik stel voor om ze Sven, Gerard en Vancouver te noemen….Ha….ha…!! OK……toegegeven, een hoop flauwekul en dat alleen maar om maanplaatje “op het net” te krijgen.

Share
Over Jan Brandt

Comments

  1. Mooie foto Jan! Mmmm, wat die namen betreft: moeten we nou echt één van die formaties Gerard noemen? Die controlefreak heeft voor mij een tikkie afgedaan. 😉

Speak Your Mind

*