21 september 2018

Landing Atlantis markeert einde shuttletijdperk (1981-2011)


Met de landing vanmorgen om 11.57 uur Nederlandse tijd van Space Shuttle Atlantis op Kennedy Space Center in Florida kwam een einde aan een tijdperk dat dertig jaar duurde en dat startte met de lancering van een andere shuttle, de Columbia op 12 april 1981. Samen met Jan Brandt woonde ik de landing van de Atlantis bij in Holland Space Center

Reacties

  1. tjonge…sjonge..sjonge….wat stelletje "puberale snotneuzen" waren we toch dertig jaar geleden, zo stoer met die flesjes bier en zo en dan te bedenken dat, in tegenstelling trouwens tot mijn zeer geachte Astro-confrere, ik toen al bier niet te zuipen vond en nu nog steeds niet..ha…ha…!! Gelukkig worden wij nog niet…eh….buiten dienst gesteld om in een museum te worden opgesloten!

    Maar goed, het was inderdaad heel gezellig in Mijdrecht…ook namens mij mijn hartelijke dank hiervoor.

  2. Ja ja, toen waren we nog pubers, tegenwoordig zijn we evenwichtige, verantwoordelijke volwassenen, ahum…. woehahaha 😉

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.