20 juni 2024

Weekendje Londen: Astrofest 2012

Credit: Astrofest

Vanmiddag ga ik met co-astroblogger Jan Brandt en Wim Bijl naar Londen, om daar dit weekend samen met onze Engelse vriend Jonathan Hall het jaarlijkse Astrofest bij te wonen. Wij zullen de zaterdagochtend-sessie van lezingen gaan bijwonen en die ziet er als volgt uit:

Ik hoop vanuit Londen nog wat verslag te kunnen doen van onze belevenissen aldaar, maar of dat allemaal gaat lukken weet ik niet. Ik heb enkele Astroblogjes voorgeprogrammeerd met wat leuke video’s, maar verder is het allemaal opgedroogd dit weekend. Zondag einde van de dag weer thuis.

Share

Comments

  1. Veel plezier daar in Londen. Voor mij zou waarschijnlijk alleen deze lezing interessant zijn: "The Big Bang for beginner" met de nadruk op beginners.

  2. Dank je. Onze trein vertrekt 14.09 uur vanaf Dordt CS, dus we hebben nog eventjes. Ja, die lezing over de Big Bang lijkt mij interessant. Maar het meest interessant is natuurlijk Hanny's Voorwerp, waar de ontdekster Hanny van Arkel over gaat vertellen.

  3. Olaf van Kooten zegt

    Relaxed man, veel plezier. Programma klinkt zeker wel goed!

Speak Your Mind

*