1 maart 2024

D’r kwam even een donkere lucht over

Het was ongeveer tien voor acht vanavond toen er over Dordrecht een donkere lucht ‘rolde’. Mooi om te zien, dreigend eveneens. Ik heb er gelijk een foto van gemaakt en als ik Instagram bekijk heeft half Nederland dat ongeveer gedaan. En geef ze eens groot gelijk, want dat soort rollende wolken die voorbij komen lenen zich uitstekend voor prachtige foto’s. Twintig minuten later, 20.10 uur om precies te zijn, barstte de regen los, precies zoals de app Buienalarm had voorspeld. Bron: Instagram.

Share

Comments

  1. Maarten zegt

    Spectaculaire foto! In de regio 0164 bleef het bij een matige tot donkergrijze lucht en een fikse hoosbui met hier en daar een flits en een donder.

  2. Ja, het zag er inderdaad spectaculair uit. Ik had toevallig een etentje met vrienden en familie in huis en toen die lucht er aan kwam riep ik iedereen ‘kom es even kijken’.

  3. Anoniem zegt

    Mooi luchtje, dat wel….maarre….toch iets minder mooi als je samen met gehandicapte vriendin (Yvonneke) “gewapend” met trage rollator zonder jas (het was een tikkie warm!!) en zonder paraplu naar huis tracht te..eh..spoeden (??) voordat die zeer dreigende pleuris echt uitbreekt. Maar goed we hebben het gehaald…dat wil zeggen…Zij is (gelukkig) droog op haar logeeradres aangekomen, ik echter ben, galant en wel, compleet zeiknat ter eigen huize gearriveerd. Maar eerlijk is eerlijk, het was wel een hele leuke onverwachte “double date” zowel met Ivonne als “Moeder natuur”…ha..ha…

  4. Anoniem zegt

    P.S. kan die achterlijk irritante “verbetering” worden teruggedraaid???? Ik word helemaal maf van letters die doortypend en wel aan de rechte zijkant zomaar verdwijnen…en toen ik mijn naam (JAN) wilde invullen (ggrrr) reageerde die “verbetering” al helemaal niet meer…aarrrrgghhhhhhh

Speak Your Mind

*