29 maart 2020

André Kuipers zal zondagochtend weer terugkeren op aarde

Kuipers, Kononenko en Pettit keren zondagmorgen weer terug op aarde

Komende nacht – van zaterdag op zondag – zal er een einde komen aan de 193 dagen durende PromISSe missie van Andr

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Tipje voor de “Ruimtevaart-kwelbuisverslaafden” (zou dat een officieel scrabble-woord kunnen zijn??) onder ons, vanavond (zaterdagavond dus) op Nederland 1 om 22.00 uur een voorbeschouwing op de aanstaande terugkeer van “onzen space-Dree” naar Moeder Aard en morgenochtend op Nederland 1 vanaf 09.30 uur een life-verslag van de landing van de Soyuzcapsule met André Kuipers aan boord…..enne…in de wetenschap dat het met “the allweather-flyingcapabilities” van de ozo betrouwbare en ouderwets solide Soyuz eigenlijk altijd wel “snor” zit…zal deze landing (in tegenstelling tot die van de Spaceshuttle) zeer waarschijnlijk stipt op tijd plaatsvinden!! Ga dat zien, ga dat zien…..

  2. D’r is vanavond bij ons thuis een surprise-party voor Eline (niet doorvertellen hoor), dus geen idee hoe laat ik m’n bed zie. Kan dus zijn dat ik tijdens de landing van Dreetje nog in dromenland zit. Nou ja, ik zal in ieder geval van hem dromen. 🙂

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: