21 maart 2019

Timelapse video van mijn nachtelijke vakantiefoto’s gemaakt.

Afgelopen 2 weken was ik – net als vorig jaar – op vakantie in Renesse. Tijdens de nachtelijke en soms heldere uren heb ik rondom ons vakantiehuisje foto’s gemaakt en tot deze Time Lapse video samengesteld.
Fisheye opname van Melkweg

De Time Lapse bevat o.a. opnames van de Perse

Reacties

  1. Jan, wat een schitterende timelapse video. En ik zie dat je diverse technieken hebt toegepast, zoals de bewegende camera (via een rails??) en de beweging van de stersporen, die je als het ware bevriest in het beeld. Heel mooi. OK mensen, 6 september a.s. gaat Jan er alles over vertellen bij Huygens. Ik zal daar nog wel via de Astroblogs een vooraankondiging van geven. 😀

  2. http://Jan%20Heuser zegt

    Bedankt. Klopt dat ik een zgn. slider of rails toegepast heb. Ik heb net voor mijn vakantie een low cost zelfbouw rails voor de camera gemaakt. Ook dit zal ik 6 sept. uitleggen.

  3. http://Jan%20B zegt

    Ha die Jan Spielberg…….maak maar rap een plekkie op de schoorsteenmantel voor je welverdiende “astro-oscar”, maat!!!!

  4. Eh… even voor iedereen die denkt ‘hé ik mis de reacties op de Astroblogs!’: dat is juist. Ik hanteer vanaf nu een nieuwe reactie-plugin – Disqus genaamd – en die is nu bezig alle oude reacties te importeren en dat duurt even. Gedurende die tijd zijn ze niet leesbaar. Excuus voor de overlast, ik denk dat het een uurtje zal duren.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: