23 september 2018

Steeds meer Amerikanen denken dat astrologie een wetenschap is

astrologie_1

De verwisseling wordt vaker gemaakt: astrologie en astronomie met elkaar verwarren, het komt in de beste kringen voor. Maar recent statistisch onderzoek door de

Reacties

 1. WikkieWokkie zegt:

  Arie,

  Ik denk dat je één van de twee meest rechtse bent op deze foto… 😛 (afgaande op je avatar..)

  lol

 2. Ja toen was ik nog een jonge God, zeker vergeleken met nu, hahaha… Maar ik geloof niet dat ik op deze foto sta. Ik herken er wel enkele op: Oreste Pinto (of Jos Haring? maar die had toen een grotere haarbos) die door de 11 cm Newton kijkt, helemaal links Sander van der Wal, derde van links Ronnie Roos, daarnaast Mario Pinto. Allemaal jonge goden – toen nog. 😀

 3. @ Arie – Quote: ‘ laat zien dat steeds meer Amerikanen van mening is dat astrologie een echte wetenschap is – ‘ ?
  Amerikanen ‘zijn’ van mening…

  (Ik zie dat het al veranderd is maar kan dit niet ongedaan maken)

 4. edhoeven zegt:

  de achteruitgang van hogerbeschaving, is begonnen, door steeds slechtere educatie, neem bijvoorbeeld Nederland, educatieve TV netten, is niet meer in basis pakket, neen, aso en telegraaf gerichte roddel netten heeft de voorkeur,… KOTS!!!!

  En dat is niet alleen in Nederland, … verkeerde multinationals zijn aan de macht, dus worden we allemaal steeds dommer en agressiever door verkeerde overvloedige media!!!!!! die ook steeds meer aso taalgebruik toepassen.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.