28 september 2023

Volg een Master Class inflatiekosmologie bij Alan Guth

Het is nu mogelijk om bij World Science U een complete Master Class te volgen over de inflatiekosmologie met niemand minder dan Alan Guth, één van de bedenkers van de inflatietheorie. De Master Class is online te volgen – gratizz en voor niets! – en hij bestaat uit zes modules:

  • the theory of inflation
  • negative energy density
  • the evidence of inflation
  • the flatness problem
  • quantum fluctuations
  • gravitational waves

Alle modules bevatten verschillende onderdelen, zoals de video’s waarin Guth uitlegt over de thema’s, samenvattingen, en vragen waar je antwoord op moet zien te vinden. Er komen nog andere Master Classes aan, onder andere van Robbert Dijkgraaf over verleden en heden van de unificatietheorie, maar daar moeten we nog eventjes op wachten. Hoe je de Master Class kunt volgen? Simpelweg even aanmelden en dan direct starten met je Master Class. Succes!

Tip voor deze blog kwam binnen via het Delta Institute for Theoretical Physics

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: