21 juni 2024

CEDIC 2015 (Central European Deepsky Imaging Conference)

Schermafbeelding 2015-03-06 om 15.15.44

Terwijl ik buiten geniet van het mooie Oostenrijkse landschap dat aan mijn trein voorbijvliegt, heb ik besloten om hier het komende weekend een verslag te schrijven van mijn bezoek aan de CEDIC (Central European Deepsky Imaging Conference).

20150306_152032

Twee jaar geleden had ik ook het voorrecht om deze bijeenkomst in Linz, Oostenrijk bij te wonen. Een verslag verscheen toen ook op de astroblogs. Inmiddels is het twee jaar verder en ben ik zojuist vanuit Rotterdam naar Salzburg gevlogen en zit dus nu in de trein naar Linz.

Een paar maanden geleden had ik mij al aangemeld voor deze conferentie en zo’n drie maanden geleden kreeg ik opeens een mailtje van de organisatie dat ze een probleem hadden. Er was een lezing komen te vervallen over het bewerken van Hubble beelden en ze zochten iemand die deze lezing over wilde nemen.

Share

Comments

  1. André, succes morgen met je presentatie. Ik ben benieuwd hoe die er uit ziet.

  2. Jan (H) zegt

    Veel succes en we zie op de vereniging graag je presentatie in de replay. 🙂

Speak Your Mind

*