29 februari 2024

Astroblogs komt met jubileummagazine – bestel ‘m snel!

abm_full

Vanwege het komende jubileum – in december bestaat de Astroblogs tien jaar – zullen we eind dit jaar een full color Astroblogs Magazine uitbrengen! Jazeker, een gedrukte versie – een glossy A4 magazine met een gelamineerd omslag en 40 full colour pagina’s binnenwerk – van een selectie van unieke, inspirerende, oogstrelende en informerende blogs over tal van onderwerpen uit de ruimtevaart en sterrenkunde, welke afgelopen decennium door de

Share

Comments

  1. Graag zou ik van U een telefoonnr. willen krijgen om u te kunnen bellen ivm met ’n aantal vragen..
    bij voorbaat dank

  2. Kun je een tipje van de sluier oplichten over de blogs die in het magazine komen?
    Komt er een inkijk exemplaar op de site? Ik zou het magazine eerst graag in willen kijken voordat ik het koop.

    • Ik heb alle auteurs gevraagd een selectie te maken van hun blogs, verspreid over de tijd dat ze blogs schrijven voor de Astroblogs. In november zullen we op basis daarvan het blad samenstellen en dan begin december drukken en verspreiden.

  3. Hoeveel zouden de verzendkosten naar België zijn?

Speak Your Mind

*