11 december 2023

Zaterdag naar #SpaceUp en André Kuipers

kuipers

Ik heb morgen – zaterdag 3 oktober – een echte Astrodag. Vanaf 10.00 uur ’s morgens ben ik eerst te vinden in de Space Expo in Noordwijk, waar voor de tweede keer de SpaceUp.nl plaatsvindt. Daar vandaan zullen collega-Astrobloggers Jan Brandt, Daniela de Paulis en ik rondlopen en verslag doen van alles wat er te beleven valt aan lezingen, meetings, sessies, oeverloos ge-OH en al wat dies meer zij [1]Ik zal hier morgen een aparte blog plaatsen, waarin een ’tweet-roll’ wordt geplaatst. Alles met de hashtag #spaceupnl wordt dan getoond en daarmee krijg je een goede indruk wat zich daar … Lees verder. Wie weet geef ik zelf ook nog wel een presentatie ergens in een achterafzaaltje. Vervolgens ben ik ’s avonds met Jan – Daniela laten we lekker thuis – in het theater Kunstmin in Dordrecht te vinden, waar Andr

Share

Voetnoten

Voetnoten
1 Ik zal hier morgen een aparte blog plaatsen, waarin een ’tweet-roll’ wordt geplaatst. Alles met de hashtag #spaceupnl wordt dan getoond en daarmee krijg je een goede indruk wat zich daar allemaal in Noordwijk afspeelt.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d