24 juli 2024

Zaterdag 24 oktober Nacht van de Nacht bij Huygens

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 11e keer georganiseerd op zaterdag 24 oktober 2015. Deze avond kunt u onder andere in Papendrecht bij de sterrenkunde vereniging Christiaan Huygens met een telescoop naar de sterren kijken. Deskundige vrijwilligers geven graag tekst en uitleg over de sterrenhemel en hun hobby sterrenkunde. Bij helder weer staan de telescopen van 19:00 tot 22:30 uur opgesteld. De toegang is gratis. Sterrenwacht Huygens bevindt zich aan de Matenaweg 1 te Papendrecht (nabij Wijngaarden). Zie ook hun website http://www.verenigingchristiaanhuygens.nl.’,

Share

Comments

  1. Waarom maar zo beperkte vermelding van 1 sterrenwacht.
    Bijna alle sterrenwachten doen mee en er zijn vele andere astronomisch gerelateerden die meedoen.

    Beetje vreemd.

    • Er staat een link naar de website van Nacht van de Nacht. Ik kan er verder weinig aan doen dat ik alleen van Huygens een persbericht krijg. Wil graag andere clubs melden, maar dan moet ik wel geïnformeerd worden.

Speak Your Mind

*