28 mei 2024

Audi komt voor z’n R8 met een schitterende space-video voor de Super Bowl

audi

Audi is voor z’n nieuwe Audi R8 V10 plus met een nieuwe video gekomen, genaamd ‘Commander’, die komende zondag 7 februari tijdens de Super Bowl – dit jaar de Denver Broncos versus Carolina Panthers – in de VS zal worden vertoond. Een gepensioneerde astronaut lijkt uitgeblust, totdat z’n zoon met dat leuke speeltje aan komt zetten en voor astronaut de goede tijden van weleer lijken te herleven. Een schitterende video, inclusief David Bowie’s Spaceman.

Share

Comments

  1. Gisteren bij rtl late night zeiden ze dat 30 seconden reclametijd tijdens de superbowl al 5 miljoen dollar kostte, het uitzenden van dit filmpje kost dus al 15 miljoen dollar. En dan moest het filmpje nog even gemaakt worden.
    Maar marketingtechnisch gezien doen de in de reclametijd uitgezonden artikelen het altijd veel beter in de weken na de superbowl, dus ze zullen het wel terug gaan verdienen dankzij een hoop nieuwe klanten.

    Alleen jammer dat niet iedereen zo’n auto kan kopen 🙁 .

Speak Your Mind

*