21 juni 2024

De Landelijke SETI-bijeenkomst 2016 bij ASTRON – een impressie

seti

Afgelopen twee dagen is bij ASTRON, het Nederlands Instituut voor Radiosterrenkunde in Dwingeloo, de landelijke SETI-bijeenkomst 2016 gehouden, de bijeenkomst die ging over de speurtocht naar buitenaards intelligent leven – the search for extraterrestrial intelligence. Het was niet de eerste keer dat dit is georganiseerd, want in 2008 is er al eentje gehouden, al was die anders van opzet. Nu was het een bonte mengeling van Nederlandse en buitenlandse professionele sterrenkundigen, amateur-sterrenkundigen, radio-amateurs en ge

Share

Comments

  1. Update op de blog: ik heb zojuist de groepsfoto er aan toegevoegd. Met dank aan Daniëlle en Anton Futselaar!

  2. Ed Kuijpers zegt

    Interessant verslag. Volg die activiteiten graag, maar de agenda was die week overvol.

Speak Your Mind

*