23 juli 2024

Dolk van Toetanchamon is gemaakt uit een meteoriet

1062854241

De oude Egyptenaren waren echte ruimtefans: Nieuw bewijs is geleverd dat het lemmet van een dolk dat gevonden werd op de mummie van farao Toetankhamon gemaakt is uit ijzer en nikkel, de belangrijkste bestanddelen zijn waaruit iedere ijzermeteoriet bestaat. Met

Share

Comments

 1. Enceladus zegt

  Koren op de molen van Von Däniken. 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Verbaast me niks. Ik weet niet wie er van jullie in het museum in cairo is geweest (ik wel, en het is een aanrader als het land weer veilig is)
  Maar er liggen daar zoveel gebruiksvoorwerpen waarvan je gerust kunt denken dat het uit deze tijd komt.

  Het Egyptische volk was een uiterst Intelligent volk. Helaas is daar nu niks meer van over.

 3. Van een meteoriet. Maar die meteoriet die dezelfde samenstelling heeft, is daar ook een stuk af? Zou wel moeten dan. Of die meteoriet moet uiteen gespat zijn en hebben ze een ander deel gebruikt om die dolk mee te maken.
  Waarom hebben ze dan niet meer gebruikt van het metaal van die meteoriet stukken? Als het zo bijzonder was, dat metaal.

  O, ik verwacht geen antwoord, was alleen een overpeinzing. 😉

 4. Calvin zegt

  De complete mainstream media en hun trouwe volgers komen allemaal met hetzelfde verhaaltje over de buitenaardse tolk van farao Toetanchamon.

  De buitenaardse dolk moet gemaakt zijn uit een meteoriet, kan niet anders, terwijl iedereen zwijgt over de UFO-invasie 100 jaar voordat Toetanchamon leefde.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10748:het-halve-mainstreamverhaal-over-buitenaardse-dolk-farao&catid=12:et&Itemid=25

 5. Graag wat – door iedereen te verifiëren – bewijzen van die UFO-invasie. In de wetenschap wint de eenvoudigste verklaring het van de veelledige. UFO’s en buitenaardse wezens (die in uiterlijk en gedrag opvallend weinig van ons verschillen, nota bene) zijn, in vergelijking met de “mainstreamverhalen”, uitermate vergezocht, behalve voor die fantasten die de wetenschap als één groot complot zien om de mensheid van dé waarheid af te houden. Overigens, op jouw niburulink heet het dat de mainstreamers het idee van buitenaards leven per se onder de mat willen vegen. Het omgekeerde is waar: zowat iedereen is ervan overtuigd dat er buitenaards leven is en/of dat het universum moet krioelen van het leven. Maar dan niet van leven dat even naar hier komt om een farao een dolk te komen geven die zijn mensen zelf ook konden maken.

  • Idd HC…..alleen de Kepler telescoop heeft tot nu toe $600 miljoen gekost. Uiteindelijk een nota voor overheid/belastingbetalers. SETI loopt al 40? jaar. Nog -tig andere peperdure projecten proberen leven buiten onze Aarde te vinden……..om het “onder de mat te schuiven” als ze inderdaad iets vinden? Klinkt logisch (ahum)

   Dat van Kepler heb ik overigens uit een oud artikel, feb 2011 http://www.space.com/10746-kepler-alien-planet-mission-numbers.html

  • Filosofisch gezien moet er wel werelden bestaan waar identieke wezen zoals wij rondlopen als het universum (nagenoeg) oneindig is en er oneindig veel universa bestaan.
   Maar of we daar ooit in contact mee komen of hebben gehad???

Speak Your Mind

*