25 februari 2024

Win een reis naar de 100e lancering van een Ariane 5 met #withariane

Credits: ESA.

Op 7 september wordt vanuit het Europese lanceercentrum Kourou in Frans-Guyana voor de honderdste keer een Ariane 5 raket gelanceerd, missie VA217 waarmee twee communicatiesatellieten zullen worden gelanceerd, de ABS 2 satelliet en de Athena-Fidus satelliet. Vanwege die mijlpaal van de 100e lancering (#1 was op 4 juni 1996) heeft de ESA een wedstrijd uitgeschreven, waarmee je kans maakt om die jubileumlancering live bij te wonen. Hoe je kan meedoen? Nou simpel, maak of bewerk een foto of video waarop jezelf staat en op de achtergrond een Ariane 5 raket. En die zet je dan op Social Media met de hashtag #withariane. Simpeler kan niet, toch? Hieronder een teaser van de wedstrijd.

Bron en meer informatie over de wedstrijd: ESA.

Share

Comments

  1. De te winnen prijs valt me een beetje tegen:
    Als het nu was: “Win een reis mét de 100ste lancering van de Ariane 5 …”

    Paul; -)

Speak Your Mind

*