14 augustus 2018

Hoe deel je 10500 heelallen in?

Reacties

  1. Het blijft voor mij een zeer onrealistische denkwijze, waarvan nog niemand mij heeft kunnen overtuigen………….wie durft?? 😉

  2. Misschien kan Kris Verburgh het wel, de 22-jarige Belgische blogger en schrijver van twee boeken over het heelal. Hij was afgelopen zaterdag te gast in ‘Dit was het nieuws’ en daarin vertelde hij hoe het multiversum in elkaar zit. Tsja, niet echt een onderwerp wat je in z’n programma verwacht, maar hij deed het toch maar eventjes. Je kan de uitzending zien op http://www.ditwashetnieuws.nl (en dan links bij uitzending gemist).

  3. Dank je, leuk!:-) Ik ga dat vandaag eens uitgebreid bekijken 🙂
    TnX voor de tip!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.