18 juli 2018

XMM-Newton kijkt in detail naar superzwaar zwart gat

impressie van het zwarte gat in 1H0707-495

impressie van het zwarte gat in 1H0707-495

Met een onge

Reacties

  1. hmmm, Oom Wim of the Dept. of astronomy and astrophysics……zucht, dat zou eens wat wezen….maarre helaas pindakaas…..dit soort beroemde astromische “heavyweights” komen in mijn familie niet voor.
    Dit soort “leading figures in astronomy” worden tegenwoordig alleen maar geboren in het diepe zuiden des lands en spreken met een, overigens heel charmante, zachte “G”….”ring any bell??”..en zal wel iets te maken hebben met klimaatverandering of zoiets???….ha…ha….!!

  2. Ja, dat heb ik ook met de overal rondlopende Nouwens. Of het nou de makelaar is uit Dordrecht of de ex-voorzitter van de ANWB (die overigens toevallig vorige week ook is overleden): allemaal geen familie. Ik zit net aan de 'arme tak'. 🙂

  3. Ja, dat heb ik ook met de overal rondlopende Nouwens. Of het nou de makelaar is uit Dordrecht of de ex-voorzitter van de ANWB (die overigens toevallig vorige week ook is overleden): allemaal geen familie. Ik zit net aan de 'arme tak'. 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.