19 juli 2018

Wat vloog er in beeld tijdens het Tether-experiment van STS-75 (Columbia)?

De tether wordt uitgerold

Tijdens de 19e vlucht van Space Shuttle Columbia, missie STS-75, in februari 1996 werd het zogenaamde Tether-experiment uitgevoerd, waarbij men middels het uitrollen van een lange draad – een tether genaamd – probeerde om energie op te wekken.

Reacties

  1. Ruimteroos!?

  2. Ja, of aliens met ruimteroos.

  3. Thomas S zegt:

    De video laat zien dat de voorwerpen ook achter de tether doorvliegen. De beelden zijn talloze keren door wetenschappers onderzocht en kunnen niet afdoende verklaard worden. Bij het bestuderen van de beelden is ook geconstateerd dat niet alle objecten in een loodrechte lijn vliegen, maar soms duidelijk afbuigen. Wat het zijn? Ik weet het ook niet. Iedereen zal moeten toegeven dat er nog zoveel is dat we niet kunnen verklaren… Feit is wel dat vanaf de aarde steeds meer mensen met goede infraroodkijkers (de Gen 3 versies) ook objecten waarnemen. Het zijn dus objecten die binnen ons normale waarnemingspectrum niet zichtbaar zijn. Uit de vele Youtube filmpjes die met die infraroodkijkers zijn gemaakt lijkt het er zelfs soms op dat er interactie plaatsvindt tussen de waarnemer en het voorwerp. De laatste tijd lijkt het er ook op dat er steeds meer lichtbollen worden waargenomen. Uit onderzoek blijkt ook dat er meer waarnemingen worden gedaan in gebieden met een sterker dan normaal magnetisch veld en verhoogde energie velden. Mogelijk zijn dit dezelfde objecten, alleen nu in het normale voor ons zichtbare spectrum. Is het een vorm met bewustzijn? Mogelijk. Ik denk dat wel dat er onderscheid gemaakt moet worden tussen deze zogenaamde lichtbollen en andere objecten met vastere vormen, oftewel de "echte" UFO's. Dus verschillende (mogelijk buitenaardse) vormen van leven.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.