16 juli 2018

Kijk nou eens wie ik vandaag tegenkwam in het tuincentrum

Einstein in 't tuincentrum

Ik moest vanmiddag even in het tuincentrum zijn, kadootje kopen voor ********* die ik met sinterklaassurprises getrokken heb. Dat was De Staartploeg op de Stevensweg in Dordrecht, die ik van harte kan aanbevelen, maar dit even terzijde. Afijn, ik was aan het afrekenen voor dat natuurlijk weer veel te dure kado en wie zie ik daar bij de kassa staan? Yep, Albert Einstein. Een prachtige buste van

Reacties

  1. maes walter zegt:

    was dit beeld te koop?

  2. Maes, ik zou het niet weten. Misschien handig even contact met dat tuincentrum op te nemen, De Staartploeg in Dordrecht.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.