17 juli 2018

Wat doet nou een eend op 36 km hoogte?

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Jan Brandt zegt:

    Aha…eindelijk gerechtigheid….eerst vorige week nog een artikeltje in een serieus (duits) autoblad gezien onder eenden-ogen gehad waarin te lezen viel dat de afgelopen drie jaar ons nedrig 2cv’tje de sterkst in waarde stijgende automobiel is als het gaat om “een goede belegging”….ofwel tegenwoordig een hele lange eendenneus naar al die “armoedszaaiers” in hun met bling bling, leer en (veel te veel!!) paardekrachten overgoten duits, japans danwel engels luxe-blik……………..en nu weer blijkt een “Eend” DE manier om “het echt hogerop te zoeken”…….ga mijn wagenpark meteen aanmelden bij de NASA….to boldly go where no Duck has gone before..ha..ha..!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.