24 oktober 2017

Oeps, het Andromedastelsel ligt op ramkoers met ons Melkwegstelsel

[caption id=”attachment_28468″ align=”alignleft” width=”200″ caption=”Illustratie van een blik op de sterrenhemel net voor de voorspelde samensmelting van het naburige Andromedastelsel met de Melkweg. Over 3,75 miljard jaar begint de schijf van Andromeda het blikveld te vullen en zijn zwaartekracht verstoringen te veroorzaken in de Melkweg. Het beeld is ge

Reacties

  1. Jan Heuser zegt:

    Mooie sterrenhemel krijgen we dan. Alleen jammer dat de zon dan inmiddels ook opgebrand is. Snik.

  2. Oneindigheid heeft geen koers omdat rammen geen bestelling is, zwaarte geen instelling is, kracht geen bijstelling is, melkweg geen opstelling is, de zon geen afstelling is, snelheid geen stelling is, donker geen (s)tellen is, licht geen stel is. Dus is m’n blog geen aanstellen is.

  3. Jan Heuser zegt:

    Op de site van NASA staat ook de videosimulatie. Zelfde als die RTLnieuws ook gebruikte:
    http://www.nasa.gov/mission_pages/hubble/science/milky-way-collide.html

Laat wat van je horen

*