18 augustus 2018

Oeps, het Andromedastelsel ligt op ramkoers met ons Melkwegstelsel

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Jan Heuser zegt:

    Mooie sterrenhemel krijgen we dan. Alleen jammer dat de zon dan inmiddels ook opgebrand is. Snik.

  2. Oneindigheid heeft geen koers omdat rammen geen bestelling is, zwaarte geen instelling is, kracht geen bijstelling is, melkweg geen opstelling is, de zon geen afstelling is, snelheid geen stelling is, donker geen (s)tellen is, licht geen stel is. Dus is m’n blog geen aanstellen is.

  3. Jan Heuser zegt:

    Op de site van NASA staat ook de videosimulatie. Zelfde als die RTLnieuws ook gebruikte:
    http://www.nasa.gov/mission_pages/hubble/science/milky-way-collide.html

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.