20 juli 2018

Universitaire NOVA-delegatie bezoekt ESO-sterrenwachten in Chili

De NOVA delegatie op Cerro Paranal, met Cerro Armazones (de locatie van de nieuwe grote ESO telescoop, de E-ELT) op de achtergrond. Van links naar rechts: Ralph Wijers (wetenschappelijk directeur sterrenkunde instituut (WD) UvA), Ana Achucarro (hoogleraar kosmologie UL), Paul Groot (WD RU, vz NOVA bestuur), Koen Kuijken (ESO Council lid), Tim de Zeeuw (ESO directeur generaal), Elmer Sterken (rector RuG), Ewine van Dishoeck (wetenschappelijk directeur NOVA), Karen Maex (decaan UvA/VU), Reynier Peletier (WD RuG), Carel Stolker (rector en vz CvB UL), Stan Gielen (decaan RU, vz NOVA Raad van Toezicht), Geert de Snoo (decaan UL), Jasper Knoester (decaan RuG), Huub R
</p srcset=

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.