19 september 2018

Stem op de Bad Astronomy Blog!

weblog2006awardsm.jpgTot en met 15 december a.s. worden de verkiezingen voor de “2006 Weblog Awards” gehouden. Iedereen kan daarvoor stemmen op de genomineerde weblogs. In de categorie wetenschap staat ook een collega-astroblog op de lijst van tien genomineerden, namelijk de Bad Astronomy Blog! Op dit moment staat de astroblog tweede ( 🙁 ), dus Phil Plait, de man achter de Bad Astronomy Blog, kan wel de nodige steun gebruiken. Ik doe daarom bij deze de oproep aan alle astrobloglezers: ga hier stemmen en wel op de Bad Astronomy Blog! Astrobloglezers Aller Landen, Verenigt U 😉 . Let op: je kan 1x per dag stemmen (ze kijken naar je IP-nummer), dus de komende dagen kan je nog 5 keer stemmen. Gebruik ze! Thanx.

Space Shuttle Discovery gelanceerd

Lancering van de DiscoveryEn ondertussen is vannacht, terwijl de meesten van ons op

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.