18 januari 2019

2009 internationaal jaar van de sterrenkunde

Logo van IYA2009De Verenigde Naties hebben 2009 uitgeroepen tot Internationaal Jaar van de Sterrenkunde! Leuk nieuws uiteraard, maar ook oud nieuws. Ruim een jaar geleden berichtte ik hier al over dit heugelijke feit. Misschien dat het nu allemaal officieel is, dat het point-of-no-return bereikt is en dat bijvoorbeeld milieugroepen geen kans meer maken om 2009 alsnog

Reacties

 1. Ann D'Haese zegt:

  sorry mijn gevens vergeten te vermelden

 2. Ann D'Haese zegt:

  sorry mijn gevens vergeten te vermelden

 3. Ik werk voor VIAvzw, interculturele uitwisselingen via vrijwilligerswerk. Ik zag een tijd geleden dat Frank Deboosere dit vermeldde tijdens het weerbercicht en ook iets over indienen van projecten in dit kader.
  Ik dacht aan iets in de zin van: één van onze internationale projecten (2 weken) met als thema Sterrenkijken. jongeren uit de hele wereld die samen vanuit hun eigen (cultureel) perspectief dezelfde sterrenhemel beschouwen en bestuderen met workshops enzo. Is dit iets, kan je mij meer info verschaffen over de mogelijkheden om zoiets op te ztten? Ann DHaese
  Ik was al in contact met Philippe van de Strerrenwacht Mira nav mijn obeservatie van een meteoor. Toen dacht ik plots hieraan.

 4. Mail even je gegevens via het kontaktformulier (bovenaan), dan kunnen we 't er verder over hebben. Goed idee trouwens. 😀

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: