24 juli 2024

NASA-foto toont ‘deuropening’ op Mars

Een deuropening op Mars?

Credit: NASA

Even tussen het oliebollenbakken door: ik zag net een melding dat op een foto genomen met de Mars Reconnaissance Orbiter van de NASA aan de voet van een bergwand iets te zien is wat verdacht sterk lijkt op een deuropening! 😯 Nee, het is geen 1 april, da’s pas over 3 maanden. De NASA zelf had de opvallende structuur nog niet ontdekt. Het was een Russische lezer van de nieuwsportal Cnews, Alexander Novgorodov, die het had gezien. Het hoeft uiteraard helemaal niets te betekenen, want we hebben in ’t verleden wel vaker gedacht bijzondere dingen op Mars te zien (kanalen, gezichten, noem maar op), maar het is toch interessant nieuws. De gehele berg heeft de vorm van een traan en is naar schatting 200 meter lang (zie deze foto voor de gehele berg). Hij ligt in een gebied wat vroeger vermoedelijk oceaan was. Afijn, we drinken er even een wijntje op. Hips. Op naar de volgende oliebollenronde. 😡 Bron: DailyGalaxy.

Share

Comments

 1. ik wil meer weeten

 2. Het is de toegang tot een winkelcentrum waar je italiaans ijs kan kopen met astromunten. Elvis doet veel van zijn jamsessies daar. Die Amerikaanse basis zit 1 berg verder…

  May the force be with you!

 3. planet-73083734 zegt

  we hebben meer denkers als milkyway nodig. Er zijn daar nog maar zo weinig van. Vooral Elvis spotters. (dus DAAR zit-ie!)

 4. je moeder op een bak zegt

  HAHAHA jullie zijn echt newbs, er is een gat wat niet eens lijkt op een deur, en het is een geheime basis van Amerika… Wat is dit voor site?? http://www.kleinekindertjesmeteentegrotefantasie.nl?? echt heel erg sad jullie..

 5. kokerrok zegt

  Het is de ingang van een schuilkelder, hoognodig sinds de mensapen allerlei zooi op Mars aan het neerplempen zijn.

 6. das get wel stom denkt ge nu egt da er een deuropening is op een planeet!!! haha strx zien we nog groene mannetjes er uitkomen haha!!

 7. Anoniem zegt

  eerst ontdekke dan pratr +'

 8. Eerst Nederlands leren en dan reageren, wat dacht je daarvan?

Speak Your Mind

*