30 maart 2020

Het ISS vanuit Maastricht gefotografeerd

Het ISS door Ralph vandebergh

Het ISS door Ralf vandebergh

De Nederlandse amateur-sterrenkundige Ralf Vandebergh fotografeert en filmt al jaren en vanaf de grond (Maastricht) doet hij dat o.a. ook van het internationale ruimtestation ISS. Op 20 maart j.l. rond 21.00 uur Nederlandse tijd deed hij dat weer en dat leverde bijgaande prachtige foto op, een ‘still’ van een gemaakte video. Daarop zijn de zogenaamde S6 zonnepanelen te zien, die vorige week aangebracht zijn door de bemanning van de Discovery, en de S6 truss, de schakel tussen de panelen. Vandebergh

Comments

  1. Een aantal van 13 mensen in de ruimte op hetzelfde moment is een record, maar het is al meerdere keren voorgekomen. Bijvoorbeeld in 1995 tijdens de STS-67 missie en in 1997 tijdens de STS-82 missie.

  2. Een aantal van 13 mensen in de ruimte op hetzelfde moment is een record, maar het is al meerdere keren voorgekomen. Bijvoorbeeld in 1995 tijdens de STS-67 missie en in 1997 tijdens de STS-82 missie.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: