21 februari 2019

Wat dingetjes over Theia, Planeet X en Nemesis

De Lagrangepunten

De Lagrangepunten

Even wat dingetjes over Theia en planeet X,

Reacties

 1. The sixth World fede zegt:

  Veel voorspellers hebben zich in de eeuwen van zich laten horen, nostradamus, malachius, Edgar gayce, moeder shipton, Ned Dougherty, Ricky Randolph, Lou Famoso, Cassandra Musgrave,

  Dan heb je de geschriften van de Bijbel, Maya, Azteken, hopi indianen, het sumerisch volk(vroeger Irak), allen over planeet x of Nibiru , met een omloop van 3600 jaar, die nu in ons zonstelsel is nu, één grote supermagneet dat invloed heeft op onze planeet, volg het nieuws, overstromingen terwijl er soms geen regenvloed was door grondverzaking, aardbevingen, orkanen sinds de laatste 20 jaar en erger wordt, zie Australië. Allemaal onder de mom van opwarming aarde, en voor ons verborgen wordt gehouden.

  Wat is er allemaal van waar !! ik weet het 60%, en wacht op het teken binnen een paar maand om 90% gelijk te hebben,dan zien wij de planeet aan de horizon, hoe erg het gaat worden, weet niemand

  Wij gaan er niet op wachten, het leven gaat wel verder, maar wij bereiden ons alvast voor, voor het geval dat…… , tenslotte, goed voorbereiden is half werk, en ooit kunnen we de kennis en materiaal nog eens gebruiken in andere rampen situaties. eigenlijk hoort iedereen zo’n standaard pakket te hebben.

  Er zijn groepen die betalen voor een bunker voor 15000-25000€ per persoon, met alle luxe, eten en drinken, allemaal goed, maar kan je zulke bunkers verzetten als daar juist een overstroming komt bv. Waar sta je dan. als ratten in de val

  Wij willen een groep oprichten, (vermits in groep samenwerken meer kansen biedt in eventuele ramp gebieden )maar niks van bunker, want je weet niet wat er in de toekomst komt en waar.

  Je moet hier geen geld opsturen, enkel zelf je aankopen doen volgens een lijst met tips, die je stilaan aankoopt met de tijd, Je moet er wel een minstens 1500-3000 euro voor over hebben per persoon om tot onze groep te behoren, om 1,5-2 jaar te overleven tot je zelf kan zaaien. een ramp overleven is 50% puur geluk, overleven na een ramp is enkel als je de kennis en middelen bezit.

  Wil jij mee doen in onze groep: mail ons op sixth_world_f@hotmail.com en je komt alles te weten in een word2007 bestand dat ik dan toestuur, leden krijgen achteraf alle info, tevens weten we waar naar toe te trekken om veilig te zijn, op dat moment en laters, met vele mogelijkheden,landbouw, bos,kleine dorpen,groot meer en hoger dan 500 meter boven de zeespiegel, ver van grote steden en te bereiken in 3,5 uur met de auto.

  • Kan je dat reclamemaken voor zo'n overlevingsgroep a.u.b. achterwege laten. De Astroblogs zijn er niet om paniek te veroorzaken, wel om er op basis van argumenten over te praten. Kan jij bijvoorbeeld wetenschappelijke onderbouwing aandragen voor je stelling dat die planeet X of Nibiru een omlooptijd van 3600 jaar heeft en qua gravitatie de aarde sterk kan beïnvloeden? En niet alleen wat vage referenties naar Bijbel, Maya's, etc…, want die blinken niet echt uit in een wetenschappelijke methode van verificatie en falsicatie.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: