27 februari 2021

APOD: De vuurbal van 13 oktober 2009

Comments

  1. Vanavond, 5 juni 2010 heb ik een vuurbol waargenomen boven Amstelveen . Hij bewoog zich van het oosten naar het zuidwesten richting Schiphol . Daar versnelde hij en het vuur doofde. Ik heb dit nooit eerder gezien en ben benieuwd of meer mensen deze ronde vuurbol hoog in de lucht hebben waargenomen rond 23.15 uur. Graag een reactie. Ik liep inderdaad buiten de. Hond uit te laten . Groet Marga Ooms

  2. richard zegt

    ik heb de vuurbal ook gezien bij schoonhoven de bal ging richting

    rotterdam

  3. Bedankt voor jullie meldingen. Naar aanleiding hiervan heb ik een astroblog over déze vuurbol gemaakt. Graag daarin alle verdere meldingen ervan geven.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: