19 april 2024

De Grote Skybeamer-Poll

Credit: Wikipedia/Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License

De laatste tijd groeit het aantal skybeamers dat op horecagelegenheden zoals discotheken, cafés en zelfs bovenop circustenten wordt geplaatst. Amateur-sterrenkundigen die willen waarnemen hebben daar behoorlijk last van. Zo was daar onlangs amateur-astrofotograaf Paul Bakker, die ten strijde trok tegen een café uit Ter Appel en die hem zelfs tot de Raad van State in Den Haag bracht. Een gewenste of ongewenste ontwikkeling? Tijd voor een poll onder de lezers van de Astroblogs:

[polldaddy poll=”2260475″]

Ik geef een paar weekjes de tijd om de poll te doen, iedereen mag één keer stemmen. Discussies en/of reacties naar aanleiding van deze poll graag plaatsen op het Astroblogforum.

Share

Speak Your Mind

*