5 december 2019

Planetoïde (12631) Mariekebaan gefotografeerd

Naar aanleiding van de bekendmaking van de benaming van Planeto

Comments

 1. Jurgen, gefeliciteerd met dit fantastische resultaat. Even over de door jou waargenomen helderheidsvariatie van planetoïde (12631) Mariekebaan: zou dat iets te maken kunnen hebben met de rotatie ervan? Zou ‘ie een donkere en een lichte kant kunnen hebben?

 2. Jurgen Kobierczynki zegt

  Bwoa, ik vind het werk van André van der Hoeven indrukwekkender. Als ik zijn Cygnus Wall moet vergelijken met het mijne, dan vraag ik mij af hoe ik al die voor elke kanaal het beeld flat ga krijgen, dus ik blijf voorlopig in zwart-wit H-alpha zitten. Er zit trouwens een vette dust-donut in mijn foto.
  Ik weet niet of de verandering van de helderheid op een dergelijke korte termijn plaatsgrijpt. Ik zal de foto’s eens individueel bestuderen.

 3. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt

  Wat mij betreft mogen we bij AstroBlogs blij zijn dat we twee van die getalenteerde astrofotografen in ons midden hebben! Goed geschreven ook Jurgen, opmaak is ook prima, jij bent een aanwinst hoor 🙂

 4. Ik ben al de hele dag bezig om Jurgen ook aan de lijst van auteurs toe te voegen, in het menu bovenaan de pagina. Maar door de één of andere oorzaak is dat tot op heden nog niet gelukt. Jurgen, het gaat wel lukken hoor. 🙂

 5. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt

  Als je ‘m wist en daarna handmatig weer aanmaakt (dat kan als het goed is als admin) dan kun je direct z’n rechten goed instellen en dan zou het opgelost moeten zijn 🙂 – dan zijn alleen wel z’n eerdere berichten niet meer zichtbaar als je op z’n naam klikt. Wel blijven z’n artikelen gewoon zichtbaar op de frontpage en in het archief.

  • Nee, het is niet een kwestie van Jurgen z’n rechten, het is een beperking die door de server wordt ingesteld aan de grootte van het menu en waar ik nu tegenaan loop. Op deze site wordt dat uitgelegd: http://sevenspark.com/wordpress/menu-item-limit \
   Oplossingen zijn er ook, maar daar heb ik de provider voor nodig – Antagonist dus – en die heb ik er al over gemaild. Maandag zal er wel geantwoord worden en dan hoop ik dat het is opgelost.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: