1 oktober 2023

Zondagavond de Komeet van de Eeuw bij National Geographic Channel

NGC

Credit: NGC

Komende zondag om 20.00 uur zal op National Geographic Channel (NGC) de documentaire ‘The Comet of the Century‘ worden uitgezonden, “een verbijsterende special, waarin wetenschappers gevolgd worden die op het spoor zitten van de komeet ISON. De culturele obsessie die de mens heeft met dergelijke hemelse verschijnselen wordt uitgelicht.” De herhalingen van de documentaire zijn op maandag 25 november om 20.00 uur en op zaterdag 7 december om 10.00 uur. Hier nog een video over de komende uitzending. De tip voor deze Astroblog kwam van lezer Gert – waarvoor dank!

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: