14 april 2024

Video: GoPro versie van Felix Baumgartner’s vrije valsprong

felix-baumgartner

Jullie kunnen je vast en zeker nog wel de bloedstollende vrije valsprong herinneren, die Felix Baumgartner op 14 oktober 2012 ondernam vanaf een recordhoogte van 39 km. We hebben er al vaker video’s van gezien (zoals de POV versie), maar de versie hieronder – gefilmd met zeven

Share

Comments

 1. Prachtig filmpje en zo enorm scherp dat het haast een animatie lijkt. Ik vond dat zo spannend toen het eindelijk wél doorging. En dan nog maar te zwijgen over die live beelden waar hij als een gek aan het spinnen was…..
  Je zag die moeder van hem doodsangsten uitstaan. Het zal je zoon of man maar zijn 🙂
  Ik heb er zelf toen ook een compilatie van gemaakt.

  http://www.youtube.com/watch?v=gA0DzerFazM

 2. SCHITTEREND!!!
  Prachtig, en wat een prestatie, geweldig gewoon.
  Kan zo in een speelfilm.

 3. Olaf van Kooten zegt

  Respect, als je dat durft ben je echt een eindbaas 😀

Speak Your Mind

*