15 juli 2024

Astromuziek: Sithu Aye

Ik wil met jullie een prachtig stukje muziek delen. Okee, het is technisch gezien metal, maar geef dit een kans. Vooral als je fan bent van dromerige en futuristische Progressive Rock zoals Rush, King

Share

Comments

 1. Monique zegt

  Klinkt goed. Ik ga hem kopiëren en op mijn iPod zetten (ook lekker voor tijdens het hardlopen in de polder)
  Je betaald toch iets aan kopieerkosten als je een computer koopt? 😀
  Ik kwam deze link nog tegen:
  http://www.last.fm/music/Sithu+Aye

 2. rudiev zegt

  Sinds 10 april 2014 geldt dat niet meer. Sindsdien er is een download verbod waaruit ook voort kwam dat de thuiskopieheffing ook niet echt gerechtvaardigd was. Het downloaden uit illegale bron mag niet meer ‘gedoogd’ worden en is dus de thuiskopieheffing niet meer te rechtvaardigen.
  http://tweakers.net/nieuws/95335/kabinet-nederland-heeft-per-direct-downloadverbod.html

  Maar met YTD downloader kan je alles van oa youtube naar je computer downloaden. Let op, in dit pakket zit een toolbar en winzip. Bij de vraag om de toolbar te installeren moet je even beide vinkje uitvinken en dan cancel klikken, hierna wordt de software zonder troep geïnstalleerd.
  http://www.ytddownloader.com/

  Daarn kan je met tsMuxer het gedownloadde bestand, een .mp4 file, openen en alleen de audio selecteren en deze via de optie demux bij de output uit het .mp4 bestand halen en overal waar je wil afspelen 🙂
  http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR

  Verder is er op sites als https://soundcloud.com ook wel het eea te vinden. Niet alles is te downloaden naar .mp3 maar zodra je een download knop ziet kan je het zo naar je pc downloaden.

  Disclaimer: ik niet verantwoordelijk.. bla bla.. brein.. bla bla..illegaal.. bla bla 🙂

Speak Your Mind

*