22 oktober 2018

Rampen in aantocht eind september [Update]

tetrade

Volgens een vandaag verschenen bericht in de Telegraaf komt er volgens doemdenkers weer een hele zwik rampen aan, die de aarde ergens tussen 22 en 28 september a.s. zal teisteren. Daar zit onder andere de ramp bij die ik al eerder aankondigde, namelijk dat de aarde op 24 september getroffen zal worden door een grote planeto

Reacties

 1. Enceladus Enceladus zegt:

  Tja, ze moeten toch wat om bij die flutkrant de dalende oplagecijfers te keren… 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • Ja dat geloof ik graag. Ik heb er overigens nog een update aan toegevoegd. Ook de NASA heeft inmiddels gereageerd op alle doemverhalen over de inslag van een planetoïde.

   • Enceladus Enceladus zegt:

    “The proof is in eating the pudding.”

    Nou, als er wel een inslag komt, ligt die pudding nogal zwaar op de maag. 😉

    groet,
    Gert (Enceladus)

 2. Blijft lachen dit soort verhalen. Al snap ik soms niet waarom een serieuze organisatie als nasa nog reageert op deze onzin. Ik wacht met smart op de berichten na deze data hoe de gekkies gaan vertellen dat er een fout in hun berekeningen zat en de wereld nu op 1 april 2037 vergaat… Waar is de geeuw-smiley als je hem nodig heb? 🙂

  • Dat doen ze voor de publieke opinie, lijkt mij. Op die manier nemen ze de positie van het gezonde verstand in, tov de doemsdenker die dan als foutief/slecht staat. Oftewel, als je tegen de nasa bent, dan ben je stom.

   Anders zou ik niet weten waarom ze die moeite nemen, misschien paniek voorkomen.

 3. Enceladus Enceladus zegt:

  Tja, we lachen er wel om, maar we hebben hier in Nederland toch ook meermaals van die onheilsprofeten gehad.
  Zie hier wat voor ellende die kunnen aanrichten: http://www.rijnmond.nl/nieuws/22-11-2013/zeven-leden-efraim-heinenoord-nog-spoorloos

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • Dat is hier in de buurt, zo’n 15 kilometer hier vandaan, maar ik kan me er niets van herinneren. Nou moet ik zeggen dat ik ook geen kranten lees, waar zoiets hoogstwaarschijnlijk wel in de regionale krant zou hebben gestaan.
   Anyway, zulke gekke sektes heb je overal. In amerika hadden ze toch massaal zelfmoord gepleegd toen het einde zou naderen.

 4. Nog even en de mens is voorgoed verleden tijd. Ik heb mijn baan opgezegd, mijn huis verkocht en al mijn geld aan een goed doel geschonken. Zo en dan nu maar afwachten.

 5. Enceladus Enceladus zegt:

  Het zit de doemdenkers ook niet mee zeg! Nou is de kans de Mercurius ooit met onze planeet botst weer kleiner gebleken dan gedacht…

  Verdikkeme toch!

  😉

  http://www.nu.nl/wetenschap/4130117/kans-mercurius-botst-met-aarde-kleiner-dan-gedacht-.html

  groet,
  Gert (Plaaggeest)

 6. Ik kan bijna niet wachten, zo spannend vind ik dit. 😛

  PS Die rampen zijn toch hopelijk wel eind september 2015?
  Of toch 31-09-2016? 🙁

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.