1 oktober 2023

Vlieg mee over de bevroren wereld van Pluto

De spectaculaire beelden van Pluto gemaakt met de Ralph/Multispectral Visual Imaging Camera (MVIC) van de New Horizons sonde tijdens de #PlutoFlyby op 14 juli kennen we al, maar de video die ervan gemaakt is nog niet. Kijk en geniet!

Bron is deze tweet:

Share

Comments

  1. VANAVOND VAN NASA GROOT NIEUWS OVER PLUTO.

    Het zal wel niet over Plutonianen gaan maar mogelijk dicht bij 🙂

  2. Tjonge, we zijn weer aardig gefopt. Geen persconferentie, geen aankondiging, maar wel mooi nieuws over Pluto: https://www.astroblogs.nl/2015/10/08/horizons-heeft-blauwe-luchten-en-waterijs-op-pluto-ontdekt/

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: