14 juli 2024

UFO-fanaten: “Boeddhabeeld op Mars vormt bewijs voor intelligente beschaving”

Credit: NASA

Yep, alweer een ‘bewijs’ van buitenaards leven op Mars! In de ogen van bepaalde mafkezen blijkt op een foto van de Marsrover Curiosity een heus Boeddha-beeld zichtbaar te zijn!

Volgens de zweefsite ufosightingsdaily.com vormt dit bewijs dat er ooit intelligent leven op Mars moet zijn geweest. “Alleen al deze foto zou de Verenigde Naties ervan moeten overtuigen”, aldus de auteur van het betreffende artikel. Maar goed, NASA houdt natuurlijk alles achter. “NASA wil de waarheid niet delen met de wereld, want anders worden ze verplicht om gevonden UFO-technologiën openbaar te maken”. Uiteraard 😛

Boven dit artikel zie je originele foto van Curiosity, waarop volgens complotters een “prachtige God” zichtbaar is. Ik zie er helemaal geen Boeddha in, maar dat zal wel aan mij liggen. In ieder geval heeft het artikel van ufosightingsdaily.com geleid tot heel wat hilariteit op de sociale media 😉

Share

Comments

 1. Scott Waring van ufosightingsdaily ziet wel vaker buitenaards leven op Mars maar het zijn gewoon vreemd gevormde stenen. Hij maakt mijns inziens het ufo fenomeen daar wel belachelijk mee. Er worden best wel opmerkelijke ufo waarnemingen gedaan.

  Bekijk bijv. deze: http://www.latest-ufo-sightings.net/2015/10/huge-ufo-flying-over-brazil.html
  op latest-ufo-sightings.net.

 2. Ben Dijkhuis zegt

  Dit soort flauwekul van ufosightingsdaily.com bederft het voor degenen die op serieuze manier met het verschijnsel UFO bezig zijn. Die jazz-band vindt ik wel grappig.

 3. Dit móet het bewijs zijn voor buitenaards leven!

  Het Rosenberg trio op Mars. Ik ben overtuigd.

  Mies.

 4. Zie ik ineens deze Hollandse ‘Portal to other dimension’ op de Latest UFO sightings. http://www.latest-ufo-sightings.net/2015/07/watch-a-portal-to-other-dimension.html

  Die had Enceladus Gert mij al eens getipt, de originele Hollandse versie:
  https://groninganus.wordpress.com/2015/05/19/heb-ik-weer-een-ufo/

  Ik kon het niet laten om van mijn spotje op zolder ook een UFO te maken die er iets van weg heeft:

  https://i.imgur.com/UqKbrkZ.jpg

  • Ben Dijkhuis zegt

   Mooi gedaan Monique….!

   • Dankjewel, Ben (een beetje late reactie) Ik erger me steeds meer aan geknutselde fake UFO waarnemingen.Niet leuk om mensen zo op het verkeerde been te zetten, mits erbij staat dat het nep is. Dan kan ik een goeie ‘fake’ opname wel waarderen.
    Betreft het een echte opname van een opmerkelijke waarneming, dan zou je die haast nog voor nep aannemen. Da’s toch jammer.

 5. Tja, diep triest wat menigeen graag wil zien omtrent het ufo fenomeen. Waan en werkelijkheid worden voor de zoveelste keer weer gemengd en als feit gepresenteerd. Ik heb vanochtend op het youtube kanaal van het boek ‘Ufo’s Bestaan Gewoon’ een commentaar gegeven op de zoveelste belachelijke post, iets in de trant van bovenstaande kul. En dat het posten van dergelijke onzin afbreuk doet aan de kwaliteit van het boek zelf. Mijn post is verwijderd en ik ben geblokkeerd. Ze zijn niet zo tuk op tegengeluiden, die plottertjes en nuttertjes. En idd, al die kul is er een grote oorzaak van dat het fenomeen niet serieus genomen kan worden. Diep triest. Rosenberg Trio vergelijking echter erg grappig en treffend als satire.

 6. Jawel! We hebben “First Contact”!

  https://www.youtube.com/watch?v=ndryHirrQY0

  Mies

 7. Ja verrek zeg, je ziet het pas als je het door hebt maar onmiskenbaar Boedha. Shit man, de Chinezen zijn ons een paar duizend jaar voorgeweest. Wel knap dat ze al die tijd hun mond hebben weten te houden.

 8. Hoor ik dat mens nu werkelijk zeggen ( bij 34-37″) : “… is indeed the result of Intelligent Design … ”
  ID in de USA is toch gewoon een Christelijke zaak?
  Waarom dan een ‘Boeddhabeeld’, en niet een ‘Lijdende Christus aan het kruis’ in die Bergen?

  Groet, Paul

  [ Duidelijk dan dat UFO-fanaten eigenlijk slechts UFO-Japneuzen blijken te zijn. 🙂 ]

Speak Your Mind

*