3 maart 2024

SpaceX komt met sublieme video als opwarmer voor de Falcon Heavy lancering

Credit: SpaceX

Komende dinsdag 6 februari wordt ‘ie gelanceerd, de Falcon Heavy van Elon Musk z’n ruimtevaartbedrijf SpaceX. Aan boord bevindt zich bovenin de grote laadruimte de knalrode Tesla Roadster, die met een snelheid van 11 km/s richting Mars zal worden gestuurd. Vandaag kwam SpaceX als sublieme opwarmer voor de lancering met een video, waarin de lancering en reis worden getoond, met David Bowie’s Is there life on Mars als begeleidende muziek! De sportauto is overigens niet leeg, zo bleek vandaag, want op Instagram plaatste Musk een foto, waarin te zien is dat de Starman robot aan ’t stuur van de auto zit – ook weer een verwijzing naar Bowie.

Credit: SpaceX

OK mensen, luidsprekers op volle sterkte en genieten maar – kippenvel gegarandeerd!

Oh ja, wat gaan ze ook weer draaien tijdens de lancering vanaf lanceerplatform 39A zelf? Yep, Bowie’s Space Oddity. 😀

Share

Speak Your Mind

*