23 juni 2024

Een bericht van mij

Het zal jullie niet zijn ontgaan: de laatste maanden ben ik niet langer actief voor AstroBlogs. Na deze lange radiostilte lijkt het mij een goed moment om iets van me te laten horen. Nee, het gaat niet slecht met Olaf of iets dergelijks. Ik ben me de laatste tijd simpelweg op andere interesses aan het storten. Na ruim 13 jaar bezig te zijn geweest met sterrenkunde, ben ik het nu….”dichter bij aarde” aan het zoeken. Zo ben ik momenteel een tijdrovende cursus meteorologie aan het doen, en ben ik ook bezig met het verbeteren van mijn kennis op het gebied van geologie, paleontologie en overige vakgebieden. Ik ben dus nog steeds geïnteresseerd in planeten, maar tegenwoordig in één planeet in het bijzonder: onze blauwe aardkloot. Vandaar dat schrijven voor AstroBlogs de laatste tijd op een bijzonder laag pitje staat. Dat zal ongetwijfeld van tijdelijke aard zijn – ooit zal ik weer gaan schrijven voor AstroBlogs. Wanneer dat is, kan ik nog niet zeggen. Tot die tijd zou ik willen zeggen: tot ziens ????

Share

Comments

 1. Angele van Oosterom zegt

  Succes Olaf met de studies, leuke onderwerpen!, en die kennis komt bij exoplaneten ook weer van pas.

 2. Monique zegt

  Ha die Olaf. Fijn dat je wat van je laat horen. Na 3 weken afwezigheid van je blogs begon ik mij al af te vragen of je er de brui aan gegeven had. Ik had Gert een paar keer gevraagd of hij misschien iets wist.
  Hij zag jou wel actief op Facebook en heeft je toen een bericht gestuurd (ik ook weer gerust)Monique Content and Happy

  Wat leuk dat je nieuwe interesses hebt en aan een tijdrovende cursus meteorologie bent begonnen Student Tja, dan moet je keuzes maken.

  Ik en de vaste bezoekers van Astroblogs missen jouw interessante, opmerkelijke, soms pittige, leuke, uitdagende blogs echt wel (The good times gone)

  Olaf, goed opletten en doe je best. Succes met alles.Monique Mischievous Grin

 3. Olaf, ook van mij een woord van dank, voor je bericht en uiteraard voor al het werk dat je jarenlang voor de Astroblogs hebt gedaan. Mocht je ooit weer je blik op het heelal richten, waar de aarde per slot van rekening maar een heel klein stukje van is, dan ben je uiteraard van harte welkom dat op dit podium voor ons weer uit de doeken te doen. Heel veel succes en ook een goede gezondheid!

 4. Bedankt Olaf, ik lees je stukjes al sinds astrostart. Veel plezier met je andere interessen.

 5. Roger Thijs zegt

  De Aarde; ons eigen en unieke huis, dat wij zo verwaarlozen en zo achteloos aan voorbijgaan. Een mooier
  ” onderwerp ” om te bestuderen is er eigenlijk niet, alle sterren en planeten in het heelal ten spijt. Dus, beste
  Olaf: een perfecte keuze, en hopelijk heb je er veel plezier aan, de komende jaren. Succes, en tot wederhoren?

 6. Bij een (tijdelijk) afscheid hoort toch ook een afscheidsborrel, met toespraken en lekkere hapjes?
  Die ben ik weer akelig misgelopen. ( Smiley die beteuterd kijkt. )

  Olaf, ik zal je input missen. Bij discussies bracht je zaken soms net zo, dat het me wel duidelijk werd.
  Bedankt, Paul

Speak Your Mind

*