17 juli 2018

Krijgt Denver een Commissie van Buitenaardse Zaken?

In Denver zijn ze d'r klaar voor: de Commissie van Buitenaardse Zaken

Goh, waar het overlijden van Hans van Mierlo al niet toe kan leiden. Sinds de beste man bijna twee weken geleden overleed wordt alom z’n roep om meer directe vormen van democratie herhaald, met name om daarmee de kloof tussen overheid en burgers te verkleinen. Vandaag stond op de achterpagina van NRC-Handelsblad een artikel over die vormen van directe democratie en al gauw gaat het daarin over de Verenigde Staten, waar de democratie behoorlijk is doorgeschoten. Daar worden niet alleen de politici middels verkiezingen gekozen, maar

Reacties

  1. Haha, ik vind het wel grappig eigenlijk 🙂

    En ik zat me al af te vragen waarom die mensen op die foto allemaal op elkaar lijken…

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.