20 februari 2018

André Kuipers woensdag in Labyrint

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Bedankt en wat een service. Ha ha.! Meteen ingesteld om op te nemen, want ben dan niet thuis.

    En toevallig had ik het vanavond aan tafel met eten erover dat ik ergens gehoord had dat gewichtloosheid ook je hersens negatief beinvloed, maar wist niet dat Andre Kuipers daar onderzoek naar deed.

Laat wat van je horen

*