15 juli 2018

De Lofar Expeditie, een kosmische reis naar het onbekende

Vincent Bijloo in de Lofar ExpeditieIn de maanden juli en augustus speelt de PeerGrouP

Reacties

  1. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

    Bah, jammer dat het zo ver weg is. Als het in de Biesbosch was geweest, waren mijn kaarten vorig jaar al besteld 😛

  2. Jan B zegt:

    Als Paul onze beroeps Drenteganger is….dan ben ik een “zeer gevorderde amateur” op dat gebied. Heb o.a. schoonouders wonen in de “Nederlandse goelagarchipel in de buurt van Emmen en omgeving”…..enne….dat laatste stuk van Hoogeveen naar Emmen is en blijft echt hopeloos lang. Je denkt dat je al bijna bent en dan komt er nog een uur asfalt vreten….!! Oh…enne…..nou niet gaan lopen zeiken dat het met een zogenaamde “echte” auto (heb ik namelijk ook) veel sneller gaat dan met een ECHTE ECHTE auto want dat scheelt ook maar een miezerige 10 minuten op dat laatste lange uur………….Maarre….we gaan gewoon weer lekker naar het hoge verre noorden want die LOFAR-show wil ik heel graag aanschouwen!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.